2021-05-11 08:45:12• hírek • Szatmár.ro

Sikeres oltási akciót szerveztek hétfőn Mezőteremen

Közel 170 személy kapta meg a koronavírus elleni vakcinát hétfőn Mezőteremen, a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal és a Kolozsvári Katonai Kórház közös oltási akciója során.

Az oltásra váró mezőteremiek már a reggeli órákban gyülekezni kezdtek a helyi kis kultúrotthonnál, ahol május 10-én oltóközpontot alakítottak ki az illetékesek.

A Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal és a Kolozsvári Katonai Kórház közös akciójára közel 170 személy jelentkezett, akik fegyelmezetten és türelemmel várták, hogy sorra kerüljenek.

A résztvevőket a Moderna vakcinájával oltották, első alkalommal. A második dózist 28 nap múlva kapják majd meg az érintettek, amikor ismét ellátogat az oltási karaván a településre.

„Köszönjük szépen a lakosságnak a fegyelmet, türelmet és a kitartást amit tanúsítottak! Továbbá köszönjük a prefektusi hivatalnak, Altfatter Tamás prefektus úrnak, a kolozsvári katona korház csapatának, Dr. Marcus Norbertnek, kollegáimnak és mindazoknak, akik segítettek az oltási akció sikeres lebonyolításában” – fogalmazott a hétfői akció kapcsán Tar Miklós polgármester, aki szintén a helyszínen kapta meg a védőoltást.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: